Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

LESSE MAJESTE ... Blues and Beyond


LESSE MAJESTE ... Blues and Beyond

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/12 22.30
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ: Φωνή, Κιθάρα, Φυσαρμόνικα
ΜΑΝΟΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ : Πλήκτρα, Hammond Organ, Bass
ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ: Ντραμς
Guest ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ: Κιθάρα


Στέλιος “Lese Majeste” Σαριδάκης - 40 χρόνια παρουσίας στην Αγγλία και Ελλάδα. Αυθεντικός Jam κιθαρίστας στο ύφος των 70’ς, του αρέσει να μιλάει στο πάλκο όπου μεταδίδει μια ενέργεια που σπάνια συναντάμε σήμερα. Vintage ήχος και φωνητική ερμηνεία, με σεβασμό στην παράδοση των μεγάλων του Blues. Κιθάρα και φυσαρμόνικα στούς Blues United Musicians τη δεκαετία του 80, συνέχισε με το δικό του σχήμα Blue Rock τα 90’ς, Blues Revenge και άλλες συνεργασίες. Ο Lese Majeste (Λεσέ Ματζέστ - ο αψηφών την εξουσία) θα παρουσιάζει και original συνθέσεις του στα πλαίσια ενός πρότζεκτ με διεθνή απήχηση.

Μάνος “Εμάνουελ” Σαριδάκης - Το “παιδί θαύμα” της Ελληνικής τζαζ σκηνής των 90’ς, κλείνει 20 χρόνια συνεργασίας στο σχήμα. Συνεργάστηκε στο παρελθόν με Σίμο Κοκαβέση, Ζορζ Πιλαλί, Μοντ Πλαγκάλ, Τάκη Μπαρμπέρη και πολλούς άλλους. Μετά από 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας του με διακρίσεις στην μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης, όπου συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα της Τζαζ σκηνής, επέστρεψε στην Ελλάδα όπου διδάσκει πιάνο και προωθεί το πρότζεκτ του “Τζαζ Δημοτικό Πιάνο”.

Θανάσης Τσακιράκης - το νέο αίμα. Με σπουδές στο London Music School. Ντράμερ και όχι μόνο.
Είναι μέλος της ελληνικής tribute μπάντας των Pink Floyd, The Λunatics.

Ο Κώστας Σαριδάκης ίδρυσε τους Blues United Musicians, απο τiς πρώτες real Chicago Blues Bands στην Αθήνα με εμφανίσεις στο Rodeo κλπ όπου εκτός των άλλων συνόδευσαν και τον αείμνηστο Παύλο Σιδηρόπουλο σε ξένο ρεπερτόριο για μια σαιζόν. Ακολούθησαν εμφανίσεις σε Φεστιβάλ και support σε Big Time Sarah και Luther Allison. Μετά την διάλυση των B.U.M. λόγω θανάτου του τραγουδιστή τους Γιώργου Παπαλιόσα, συνέχισε να εμφανιζεται με πολλά άλλα συγκροτήματα στην Αθηναϊκή μουσική σκηνή οπως Blues Family, Blues Revenge κλπ

Δεν υπάρχουν σχόλια: