Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Σάββατο 20/8 Μαρία Παπαγεωργίου (+ Θανάσης Κατσουλιέρης)




http://seawhispersitea.blogspot.gr/2016/08/208.html

Η Μαρία Παπαγεωργίου γεννήθηκε το 1984 στα Γρεβενά.

Ζει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα ως μουσικός και δασκάλα φωνητικής.

Έκανε το ντεμπούτο της στη δισκογραφία το 2009 με τη συμμετοχή της στο δίσκο “Homo Logotypous” της Δανάης Παναγιωτοπούλου.

Σήμερα, έχει στο ενεργητικό της δυο προσωπικούς δίσκους σε στίχους και μουσικές του Αλέξανδρου Εμμανουηλίδη («Όμορφοι και Ηττημένοι» και «Άβουλο Θεριό») και ένα συλλεκτικό βινύλιο με τίτλο «3 Μοίρες» σε δικά της λόγια και συνθέσεις, ενώ όλο αυτό το διάστημα συμμετείχε σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών όπως οι: Μίλτος Πασχαλίδης, Νίκος Χαλβατζής, Ελεονώρα Ζουγανέλη κ.α., ως ερμηνεύτρια, μουσικός και συνθέτρια.

Έχει γράψει ορχηστρικά θέματα για ταινίες μικρού μήκους και ραδιοφωνικές εκπομπές, έχει υπάρξει performer στο χοροθέατρο Quasi Stellar της χορογράφου Αποστολίας Παπαδαμάκη και μέλος της ομάδας «Κοπέρνικος» του Άγγελου Αγγέλου και της Έμης Σίνη, με την οποία έκανε παιδικές μουσικοθεατρικές παραστάσεις στον Ελληνικό Κόσμο, το Μέγαρο Μουσικής κ.α.

Το φθινόπωρο του 2015, τη βρίσκει στο στούντιο να ηχογραφεί τον καινούριο της δίσκο, αλλά και να προετοιμάζει το νέο κύκλο παραστάσεών της στο Σταυρό του Νότου, που ανεβαίνει για 3η συνεχόμενη χρονιά


 https://www.facebook.com/mariapapageorgiouofficial

Δεν υπάρχουν σχόλια: